četvrtak, 26. svibnja 2011.

Best Buy Mobile Upgrade Provjera otkriva druge brojeve na vašem Sprint račun, poziva scaremongering

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/26/best-buy-mobile-upgrade-checker-reveals-other-numbers-on-your-sp/:
Neki ispucati izvještavanje iz affiliate vijesti NBC-a stanica je otkrio malo mana u Best Buy 's cellphone nadograditi provjere korisnosti. Ako udarac u svom Sprint broj mobitela i poštanski broj, te dobiti poduzeti kako bi se ekran prikazuje sve ostale brojeve na svoj račun, kao dobro. To vrijedi samo kad tvoje je glavni broj na računu, um vas, ali pitanje je u očito slab pristup za osiguravanje podataka možda briga zadržati privatno - Verizon, AT & T i T-Mobilea morati proći sigurnosnu provjeru na prvom mjestu. Naravno, stvarni rizici koji proizlaze iz nekoga bitak u mogućnosti pronaći druge brojeve povezanih s staničnoj račun su tako mali da na rubu benigne ("netko može koristiti da ... za nešto", kao KXAN izvješće sagely savjetuje), ipak da jedva izgovore Best Buy od toga da bude neuredan s Sprint pretplatnika. Oni su ljudska previše, znaš!

Best Buy Mobile Upgrade Provjera otkriva druge brojeve na vašem Sprint račun, poziva scaremongering prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 26 svibanj 2011 09:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink KXAN.com | izvor Best Buy Mobile Upgrade Checker | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar