četvrtak, 26. svibnja 2011.

Native x86 Android runtime omogućit će Android aplikacije na Windows

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Xht0zdstRRc/native-x86-android-runtime-will-enable-android-apps-on-windows.ars:

Početak naziva BlueStacks razvio Android Runtime Environment za operacijski sustav Windows. To će omogućiti korisnicima da pokrenete android aplikacija uz konvencionalne Windows softver na Microsoftovim operacijskim sustavom. Tehnologija impresioniran neke velike investitore koji su dobili 7,6 milijuna dolara u seriji financiranja, tako da može pretvoriti svoje BlueStacks softvera u poslovanju.

Kao i većina android aplikacija programeri znaju, trčanje android softver na Windows PC povijesno je uključen natjecanje, što narušava performanse i značajno doprinosi resursa pretek. BlueStacks je prevladati izvedbu barijera za izgradnju native x86 Android runtime koji se ne moraju oslanjati na oponašanje. Tvrtka kaže da je Android aplikacija trčanje na stog će biti vrlo osjetljiv na Windows i neće trpjeti od vrste zaostajanja da su programeri navikli da doživljava kada koristite Google emulatora.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar