četvrtak, 26. svibnja 2011.

Omnio je WOWKeys tipkovnice sada kupac, spreman pristati svoj iPhone za $ 100 (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/26/omnios-wowkeys-keyboard-now-shipping-ready-to-dock-your-iphone/:
Imajte na umu da Omnio WOWKeys tipkovnica smo spomenuli još u studenom - onaj koji donosi u punoj veličini qwerty funkcionalnost vaš iPhone ili iPod Touch? Pa, to je sada dostupna za svoju potrošnju. Nakon što zaključati iDevice u luku na desno, ona će se automatski početi punjenje i sinkronizaciju sa iTunes. Od tamo, možete početi upisivati ​​tekst izravno u vaš ručni ili koristite tipkovnice dvanaest hotkeys za kontrolu funkcija reprodukcije glazbe, isključiti prikaz, ili se prebacite između PC i iPhone modu. Možete čak i koristiti svoj mobilni zaslon osjetljiv na dodir je kao trag za Mac ili PC, no morat ćete app poput Mobile Mouse Pro da to učinite. U osnovi, to je EeeKeyboard . Sve u svemu, ovu vrstu sinergije će vas koštati oko 100 $, pa ako ste zainteresirani, hit izvor link za više detalja, ili glava prošlosti pauze za prilično dodvoravanje inducing-video.

Nastaviti čitanje Omnio je WOWKeys tipkovnice sada kupac, spreman pristati svoj ​​iPhone za $ 100 (video)

Omnio je WOWKeys tipkovnice sada kupac, spreman pristati svoj ​​iPhone za 100 dolara (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 26 svibanj 2011 09:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor CompuExpert | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar