četvrtak, 26. svibnja 2011.

Gadgeti osuđen što nas jadno, dodgy statistika poslužiti kao dokaz

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/26/gadgets-convicted-of-making-us-miserable-dodgy-stats-used-as-ev/:
Gadgeti trebaju biti zaokružena i bačen u ćeliju desno uz meso ljepilo, dijete priredbe i druge zloglasne Public Enemies. Zločin? Ističući ljudi, prema istraživačima u Ipsos Mendelsohn. Dokazi? Istraživanje bogatih Amerikanaca s prihod kućanstva od $ 100,000 koji moaned da njihovi životi su više "komplicirano", nego što su bili prije deset godina. Damningly, velika većina ovih ispitanika također je priznao da njihovi životi su više "tehnologija unosi" nego prije deset godina. Istraživači su također istaknute dokaza iz zasebne anketi imućni, pokazujući rastući Zastupljenost pojedinih gadgeta koji dodati "kompleks račun" za naše živote: E-čitač vlasništvo udvostručila se u posljednjih osam mjeseci, smartphone vlasništvo do 52 po posto, a trećina su imućni, bilo vlastitog ili tablet očekivati ​​da će kupiti jedan uskoro. Dovoljan dokaz, čini se, poslati ove siromašne uređaji dolje za život - pogotovo ako zanemarite sve ostale stvari koje su se istaknuo bogatu Amerikanci tijekom proteklog desetljeća (recesija, manjak, loše televizijskih serija), te mogućnost da zaposleniji ljudi mogu zapravo je potrebno više tehnologiju kako bi im pomogla nositi .

Gadgeti osuđen što nas jadno, dodgy statistika koristiti kao dokaz prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 26 svibanj 2011 09:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Wall Street Journal | izvor Poslovica | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar