ponedjeljak, 7. ožujka 2011.

Western Digital kapi 4,3 milijarde dolara kako bi stekli Hitachi GST, unesite bulji natjecanje sa Seagate

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/07/western-digital-drops-4-3-billion-to-acquire-hitachi-gst-enter/:
Yow. Western Digital - tvrtka odgovorna za utovar planeta prvi 1TB 2,5-inčni tvrdi disk put natrag u 2009 - samo najavio monstruozna posao kako bi stekli jedan od svojih primarnih natjecatelja, Hitachi Global Storage Technologies . Oba outfits zapravo su pokazali dosta zanimljivih HDD dizajna u posljednjih nekoliko mjeseci, i to je prilično jasno da je WD radije ne ide na to samo bilo više. Odobren, ove vrste ponude nisu posve nečuveno - u stvari, Seagate Maxtor progutala natrag u 2005 za cool 2 milijarde dolara. Prema sporazumu, koji je mješavina 3,5 milijarde dolara u gotovini i 750 milijuna dolara u WD običnih dionica, dva će kombinirati na način da se vidi Western Digital brand i sjedište preživljavanje, dok je Steve Milligan, predsjednik i glavni izvršni direktor tvrtke Hitachi GST , će se pridružiti WD zatvaranja kao predsjednik. Teško je reći što će to značiti za potrošačke cijene i konkurencija, ali smo prilično sigurni da ovlasti da se će biti u potrazi je sve više za poštenje prije nego što hop u mikser u Q3. Cijeli izdanje nakon pauze.

Nastaviti čitanje Western Digital kapi 4,3 milijarde dolara kako bi stekli Hitachi GST, unesite bulji natjecanje sa Seagate

Western Digital kapi 4,3 milijarde dolara kako bi stekli Hitachi GST, unesite bulji natjecanje sa Seagate prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 7 ožujak 2011 07:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar