ponedjeljak, 7. ožujka 2011.

Inhabitat tjedan u Green: leda dvorci, karton stupce, a Geneva Auto Show

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/06/inhabitats-week-in-green-ice-castles-cardboard-columns-and-t/:
Svaki tjedan našim prijateljima u Inhabitat rekapitulacija tjedan najzanimljivijih zbivanja zelene i čiste tehnologije vijest za nas - to je Tjedan u Zelena.

Ovaj tjedan Inhabitat showcased nekoliko čeljust-ispuštajući podvizi u arhitekturi, počevši s nizom nevjerojatno složenih računalnih dizajnirane kartonske stupaca da pohvalim između 8 i 16 milijuna aspekata. Također je pogođen zapanjujući novi neto-nula Solar Academy u Njemačkoj, a mi smo showcased švicarski chalet da je prvi svjetski stambene zgrade za koju je grijanje u cijelosti solarne termalne energije. Na kraju hladnije klime spektra, Minnesota čovjek je stvorio niz ogromna leda dvoraca koristeći vodu iz njegove geotermalnih sustava grijanja.

Geneva Auto Show i šutirali off s prasak ovaj tjedan kao Koenigsegg predstavio svoj turbo agera R racer i SAAB ruža iz pepela s futuristički hibrid Phoenix . Također smo čuli veliku vijest iz nekih od najvećih svjetskih luksuznih automobila Bentley kao valjanog out biogorivo-powered superautomobil koji može ići 200 km / h na ledu i Rolls-Royce je predstavio svoje all-električni 102 EX Phantom . Na dva točka prijevoza također je skok naprijed kao Daymak predstavio prvi svjetski bežični električni eBike i Los Angelesu odobrio planove za 1690 milja bikeways .

Također je zadržao na sječivo potrošača tech s pogledom na zelenilo vjerodajnice Apple ipad 2 , a donijeli smo ti istraživači 'planove za vruće nove pasmine baterije izrađen je od "smrznutog dima" . Konačno, kako smo naučili iz nedavne studije koja cellphone signale zapravo potaknuti aktivnosti mozga , a mi zajednički svježe novu liniju iPod nano trake gledati samo u vrijeme za proljeće.

Inhabitat tjedan u Green: leda dvorci, karton stupce, a Geneva Auto Show prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 6. ožujka 2011 21:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | |

Nema komentara:

Objavi komentar