ponedjeljak, 7. ožujka 2011.

Feature: Ars recenzije Motorola Xoom

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/hd2t_5T2q1k/ars-reviews-the-motorola-xoom.ars:

Motorole Xoom tableta je prvi uređaj za brod s Android 3.0, kodnog naziva Saće, visoko predviđa novu verziju Google mobilni operativni sustav. Saće uvodi sofisticirani novo korisničko sučelje koje je dizajniran za faktor obliku tableta, veliki korak naprijed za Android. Motorola je uskladiti Google softver s primoravanje komad hardvera koji omogućuje odlične performanse i razumno trajanje baterije.

Iako Xoom ima mnogo za ponuditi, proizvod osjeća vrlo nepotpuna. Iznenađujući broj obećao hardverske i softverske značajke nisu funkcionalni na pokretanje i morat će biti omogućen u budućim ažuriranjima. Xoom kvalitete također umanjuje neke od ranih tehničkih problema i ograničenja koje smo naišli u obliku saća. Google usponu tableta softver ima tonu potencijal, ali ona također ima neke značajke praznine i grube rubove koji odražavaju njegov nedostatak zrelosti.

U ovom pregledu, mi ćemo poduzeti bliski pogled na Xoom hardver, iskustvo Saće korisnika, i Android platforme potencijal kao sustav operacijski tableta.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar