ponedjeljak, 7. ožujka 2011.

Sudac u Sony vs Geohot narudžbe YouTube i druge odustati korisnika osobne informacije

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/07/judge-in-sony-vs-geohot-orders-youtube-and-others-to-give-up-us/:
Sjeti se kada Sony tužio Geohot i zahtijevali da YouTube predati User Info svih ljudi koji objavljene komentare Geohot je PS3 bjekstvo iz zatvora video ? Pa, rezultat pobjeda za SKD, kao sudac nadgleda slučaj u nadležnosti otkriće procesa je presudio da Sony može dobiti ono što je htjela - informacije iz: Bluehost (koji su domaćini Geohot's website) u vezi koji su preuzeli bjekstvo iz zatvora, Twitter u vezi bilo tweets od strane Hotz, Google Blogspot vezi komentare na svom blogu, a spomenuti YouTube korisničke podatke. Imajte na umu da je Sony je dobivanje ove informacije pokazuju da mnogi od preuzimatelja i komentirajte su iz Sjeverne Kalifornije i da Hotz je sjeckanje napori su bili usmjereni na Kalifornije - znači slučaj treba ostati u Bay Area, umjesto da se preselio u New Jersey gdje Geohot sjeckan njegov PS3. S ovim novim informacijama na raspolaganju, Sony je bolje opremljen da se suprotstave Hotz je prijedlog odbaciti u raspravi početkom sljedećeg mjeseca, ali to ne znači da će tvrtka uspjeti u svom nastojanju da zadrži parnice afera West Coast. Mi ćemo morati pričekati i vidjeti ako ovaj posljednji pobjeda pomaže Sony pobijediti u ratu. Stay tuned.

Sudac u Sony vs Geohot narudžbe YouTube i druge odustati korisnika osobne informacije prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 7 ožujak 2011 07:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Wired | izvor Red (PDF) | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar