ponedjeljak, 7. ožujka 2011.

Switched On: Podstavljene Windows

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/06/switched-on-padded-windows/:
Svaki tjedan Ross Rubin doprinosi uključen , kolumnu o tehnologiji potrošača.

Na lansiranje novih ipad - superior za video chat, grupa prezentacije, i rezanje torte - Apple nije propustio nekoliko prilika da se trljati sol u otvorenom otvori tvrtke Microsoft tableta napore. Apple je napomenuo da su prodaja ipad premašili one svake druge tablet PC ikada prodan, te da Microsoft (zajedno s ostalim natjecateljima) bili osuđeni jurnjava strategija da je produžen zastarjeli modeli.

Microsoft je jasno da će i dalje koristiti svoju "desktop" operativnog sustava - Windows - radije nego svoj mobilni operativni sustav - uređaj-navesti Windowsi 7 Telefon - kao operativni sustav za tablete. S obzirom na kritične važnosti intuitivno sučelje na touchscreen tablet - gdje Windowsi 7 Telefon se odlikuje i radnoj površini sustava Windows bori - to izgleda rizično na svoje lice. Ali, to je važno zapamtiti od Microsofta perspektive da se to pitanje nije li Windows je najbolji izbor za tablete, ali da li je bolji izbor za Microsoft Windows od Tel. Iako je tvrtka suočava s teškim problemima bez obzira na to koji OS se bira, svoju vodeću mogao biti bolji odgovor za nekoliko razloga.

Nastaviti čitanje uključen: Podstavljene Windows

Switched On: Podstavljene Windows prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 6. ožujka 2011 19:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar