ponedjeljak, 7. ožujka 2011.

VeriFone stavlja novac u blizini ušća, kaže da će uključiti NFC u svim novim POS terminali

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/07/verifone-puts-money-near-mouth-says-itll-include-nfc-in-all-ne/:
Pa, ovdje je hrabar korak naprijed za NFC - plaćanje solution provider Verifone kaže svoju novu seriju point-of-sale terminalima će standardno dolazi s touch-da-plati bežične tehnologije. To je riječ iz Near Field Communications World, koji quizzed tvrtka samo nekoliko dana nakon što je izvršni direktor Douglas Bergeron pozvao na plaćanje industrije do pete NFC zakona, govoreći: "malo prodajno mjesto predstavlja točka konvergencije za smartphone-plaćanja koja je pokrenuo, društvenog umrežavanja i elektroničke couponing, ali to se neće dogoditi ako trgovac na malo očekuje, na vjeri, da apsorbiraju troškove čineći ga posla. " Zvuči kao tvrtka koja je vrlo ljut na ostavljajući nam platiti očitavanjem naših telefona. Nažalost, nije rekao kada je takva tehnologija može razvaljati.

Nastaviti čitanje VeriFone stavlja novac u blizini ušća, kaže da će uključiti NFC u svim novim POS terminali

VeriFone stavlja novac u blizini ušća, kaže da će uključiti NFC u svim novim POS terminala prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 7. ožujka 2011 02:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink BGR | izvor NFC Svijet | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar