subota, 5. veljače 2011.

Brooklyn autobus vozači dobiti real-time praćenje autobus putem mobitela

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/05/brooklyn-bus-riders-get-real-time-bus-tracking-via-cellphone/:
New York's Metropolitan Transit Authority je pokrenula pilot program nekoliko mjeseci nazad da ponuđena autobusna vozači neke real-time praćenje informacija, ali to je sada proširena stvari s potpuno novi program na B63 put u Brooklynu. To je usluga trenutno dostupna putem mobilnog-friendly web stranice ili tekstualnu poruku, a smartphone korisnici mogu skenirati jednostavno ugriz sliku crtičnog koda (vjerojatno QR kod ) na autobusnoj stanici odmah prijaviti na lokaciji sljedećih pet autobusa da će stići na stop. Štoviše, za razliku od prethodnih programa, ovaj novi sustav se temelji na open source platformi razvijen uz pomoć OpenPlans, te sporazuma o transferu materijala zapravo je ohrabrujuće programerima da kopaju u API i razvijanje vlastitog rješenja - koje svakako mogao dobiti zanimljiv kao program je proširen diljem grada (autobus Staten Island je liniji pored gore). Šef o prošlosti pauze za MTA's press release, a hit na link ispod da isprobate uslugom u Vašem pregledniku.

Nastaviti čitanje Brooklyn autobusa vozači dobiti real-time praćenje autobus putem mobitela

Brooklyn autobus vozači dobiti real-time praćenje autobus putem mobitela prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 5. veljače 2011 00:50:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Mass Transit | izvor MTA BusTime , OpenPlans | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar