subota, 5. veljače 2011.

Ricoh CX5 pregledavaju: samo marginalno bolje od CX4

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/04/ricoh-cx5-reviewed-only-marginally-better-than-the-cx4/:
Pa, nije to samo slatka? Ako ćete opoziv, Ricoh je CX4 Utvrđeno je da se samo "malo superior" CX3 koji su došli prije njega (a isto s CX2 / CX3 prije toga). Fast forward nekoliko mjeseci, i to je ista pjesma i ples sve iznova ... ali s različitim brojevima modela, naravno. Fini ljudi više na fotografije Blog je nedavno stavio na sličan stil CX5 preko svojih koraka, i autofokus na stranu, to je u osnovi isti fotoaparat kao CX4. Usamljeni stajanje značajka na novi tip je značajka Hybrid i AF, koja zasigurno poboljšava autofokus puta, ali kritičari su brzo ukazati na to da se usredotočite na vrijeme CX4 nikada nije stvarno pitanje za početak. U stvari, sljedeći redak samo o tome sumira: "CX5 se gotovo ne razlikuje od malo starije CX4 u smislu dizajna, kvalitete slike i niz značajki, sa samo brži AF sustav kako bi doista dobili uzbuđen o tome." Nadalje, ostatak point-and-shoot svijetu je evoluirala vrlo malo u sve ovo vrijeme, što CX5 još manje uvjerljiv opcija od CX4 je tijekom svoje lansiranja prozor. Slobodno hit izvor vode za cijelu stvar, ali ne očekujte da napusti osjećaj bilo toplije o tome impulsni kupiti ste upravo napravili.

Ricoh CX5 pregledavaju: samo marginalno bolje od CX4 prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4 veljača 2011 19:48:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Fotografija Blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar