subota, 5. veljače 2011.

Nokia navodno planira 'organizacijskih promjena', mobilne telefone na exec izlasci

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/05/nokia-reportedly-planning-organizational-changes-mobile-phone/:
Izgleda kao Tržišta kapitala Dan je oblikovanje do biti vrlo barnburner za Nokia. U svjetlu vijesti da Microsoft i Nokia svibanj imati neki vrsta od kravata-up u radovima, Njemačka tjednik Wirtschaftswoche je izvještavanje da je novoimenovani izvršni direktor Stephen Elop će se natjecati adieu broj visokih dužnosnika. Navodeći "izvore društvo", piše list izjavio da Mary T. McDowell , velika zvijerka u mobilnim telefonima jedinica, kao i Niklas Savander, direktor tržišta jedinice, bi mogao biti na izlasci. Štoviše, Kai Oistamo (glavni direktor za razvoj), a Tero Ojanpera, menadžer odgovoran za usluge i mobilnih rješenja, može se uživati njihov konačni vikendom što su Nokia zaposlenika. To je sve dio strategije monumentalne pomak, i ako sve to pans out, to će biti Elop prvi veliki korak od preuzimanja kao izvršni direktor u rujnu prošle godine . Naravno, Anssi Vanjoki manje ili više lijevo na vlastitu , a tvrtka je bitno kovani naprijed s malo da nema promjena od. Mi smo rekli da Nokia je angažirao headhunters da izviđač čelni ljudi popuniti utorima, rekao je, ali teško je reći zašto Elop smatra da su novi mozak potrebno. Krivovjerje 'nadajući to je početak nečega ... konkurentne.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Nokia navodno planira 'organizacijskih promjena', mobilne telefone na exec izlasci prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 5. veljača 2011 11:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Nokia Blog | izvor Wirtschaftswoche | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar