subota, 5. veljače 2011.

Schneider-Kreuznach kaže da je "intenzivno radi" Micro Four Thirds objektive

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/05/schneider-kreuznach-says-its-working-intensively-micro-four-t/:
Nema puno detalja o ovoj tvrtka jedan samo još, ali to izgleda kao korisnici Micro Four Thirds fotoaparata sada mogu računati na dobivanje neke nove opcije objektiv iz Schneider-Kreuznach prije ili kasnije. Tvrtka, poznata po svojim high-end objektivi i drugih optičkih proizvoda, upravo je objavila da je pridružio Micro Four Thirds Sustav Group, a on kaže da je sada "intenzivno radi na odgovarajući niz leće." Direktor tvrtke Dr. Josef Staub dalje je dodao da on smatra da je standard "veliki potencijal", i da je to "pojednostavljuje i poboljšava mogućnosti za kompaktne digitalne fotoaparate i pruža izvrsnu priliku za industriju kao cjelinu, kao i za nas kao leća proizvođača. " Šef o prošlosti pauze za potpuni press release.

Nastaviti čitanje Schneider-Kreuznach kaže da je "intenzivno radi" Micro Four Thirds objektive

Schneider-Kreuznach kaže da je "intenzivno radi" Micro Four Thirds objektive prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 5 veljača 2011 01:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink SlashGear | izvor Glasine 43 | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar