ponedjeljak, 7. veljače 2011.

Cisco žele steći Inlet Technologies, dobiti čak hipper sa streaming

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/07/cisco-looking-to-acquire-inlet-technologies-get-even-hipper-wit/:
Cisco žele steći Inlet Technologies, dobiti čak hipper sa streaming Nismo čuli puno o Inlet tehnologije tijekom godina, tvrtka koja radi uglavnom iza scene na napredne tehnologije za kodiranje, ali to je bio ima pravo na rezanje-rub Blu-ray bandwagon natrag u 2008 . Sada je u potrazi postavljen postati najnoviji dodatak Cisco , s tom tvrtkom najavljujući namjeru da ispusti 95 milijuna dolara i vidjeti kroz akvizicije. To nije posve jasno što Cisco će učiniti ako se uzima ovu igračku, ali to sigurno zvuči kao mobilnost na umu Enrique Rodriguez, Cisco je usluga Video Technology Group General Manager:
Ciscov Videoscape platforma će igrati ključnu ulogu u ponovnom TV iskustvo, i stjecanje Inlet omogućit će našim korisnicima da iskoriste mrežu kao platformu za isporuku inovativnih video iskustava za potrošače na bilo kojem uređaju.
Ako se to ime zvuči poznato, do nedavno Enrique je radio u Microsoftu na, između ostalog, Zune i Media Center. To također može dati još jedan trag gdje Cisco ide.

Nastaviti čitanje Cisco žele steći Inlet Technologies, čak i dobiti hipper sa streaming

Cisco žele steći Inlet Technologies, dobiti čak hipper sa streaming prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 7. veljače 2011 09:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Wall Street Journal | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar