subota, 5. veljače 2011.

iTunes Vjenčanje grifter čišćenje i britansko bankovne račune

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/05/itunes-gifting-grifter-cleaning-out-british-bank-accounts/:
Dana 25. siječnja, Registar izvijestio da je jedan nesretni čovjek vidio njegov bankovni račun isprazni kroz niz mjesečnih iTunes poklon kupovine poslao nepoznati računa na servisu Hotmail. On je bio obaviješten o krađi od strane e-poštu od jabuka, rekavši mu dar kupnju bila potvrđena, ali nažalost, on je već bih bio odveden u iznosu od 1,000 £. Prošlo je više od tjedan dana jer se pojavila priča, ali računi i dalje sipati u korisničkoj podršci Apple forumu, ponavljajući optužbe na registar - i, dječak su ljudi ludi. Očigledno, kupci traže Appleov pomoć su primili tapkanje odgovor da zvuči užasno poznato : otkazati Vašu kreditnu karticu i izvješće o optužbama za Vašoj banci. Mi smo još uvijek čuti da se to dogodi bilo gdje izvan Velike Britanije, ali mi smo još uvijek me zanimalo kako veliki iTunes pljačku trese se. Ako sumnjičavi Hotmail račun vam je sisa suha, želimo sve sortirani detalje.

iTunes Vjenčanje grifter čišćenje i britansko bankovne račune prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 5. veljača 2011 06:43:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Registracija | izvor Apple Support | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar