subota, 18. prosinca 2010.

Novo istraživanje kaže da e-cigarete su sigurnije od pravih, ne cigarete sigurnije i dalje

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/18/new-research-says-e-cigarettes-are-safer-than-real-ones-no-ciga/:
Istraživanje swayed naprijed i natrag na zdravstvene rizike povezane s e-cigareta , jer je njihova debi u SAD-u oko tri godine prije. Promašaj cigs, koji su u suštini nikotin inhalatori namijenjen za pomoć pušačima kick stvarni pušenja, a još uvijek uzimajući svoju dozu nikotina, glavni sastojak duhana ovisnost. U prvom uistinu sveobuhvatnu studiju o pomalo kontroverzno nikotinska zamjenska metoda, znanstvenici na Boston University's School of Public Health je utvrdio da ne samo da su e-cigareta mnogo sigurnije "dima", nego normalne one, oni također mogu pomoći u udaranje ovisnost naviku uopce. Prema istraživačima, "malo, ako bilo koji" od kemikalija pronađena u e-cigareta predstavljati ozbiljne zdravstvene rizike, i karcinogen razine u njima su i do 1000 puta manja nego u stvarnom duhan. Ovo istraživanje, naravno, ne slaže s FDA nalazima da u suštini, kemikalija pronađena u e-cigarete su rizična i nepristupačan. FDA je još procijeniti e-cigareta način na koji su učinili sa svim lijekovima i drugim nikotina zamjenski proizvodi, pa ne možemo biti sigurni, ali to je izgleda sve više i više je moguće da, ako trebate samo dim, e- cigareta može biti sigurniji put ... za sve, ali svoje dostojanstvo, naravno.

Novo istraživanje kaže da e-cigarete su sigurnije od pravih, ne cigarete sigurnije još prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 pro 2010 03:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Physorg | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar