subota, 18. prosinca 2010.

ITU kapitulira, priznaje da izraz '4 G 'mogao primijeniti na LTE, WiMAX, i' razvio 3G tehnologija

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/18/itu-capitulates-admits-that-the-term-4g-could-apply-to-lte-w/:
Iako to stoji čvrsto na definiciji svoj izvorni 4G specifikacija - IMT-Advanced - što samo dva WiMAX i LTE-Advanced su trenutno u stanju ispuniti, ITU je easing off svojim ranijim rhetroic , priznaje da pojam "4G" realno mogao primijeniti "na predvodnika ovih tehnologija, LTE i WiMAX, te drugim evoluirao 3G tehnologija pruža značajnu razinu poboljšanja u performansama i mogućnostima u odnosu na početni treće generacije sustava sada raspoređeno." Cijela prašina-up je počelo kada prijevoznici u cijelom svijetu uvođenje LTE i WiMAX mreže (hm, Sprint i Verizon) su bacanje "4G" termin oko vrlo, vrlo labavo - i njihove kreditne, mreže su nedvojbeno generacije iza CDMA2000 i UMTS / HSPA, pa ako ništa drugo, mi bismo kvara ITU za odlazak današnje moderne mreže bez koljena na poziv svoje vlastite. "Evoluirala 3G tehnologije" bujica riječi u ITU izjava bi naizgled čak i ostaviti prostora za T-Mobile SAD-a tvrde da je njegova 21Mbps HSPA + mreže predstavlja 4G ... tako da, rezultat jedan za marketinške kampanje. Naravno, nitko od tih prijevoznika ikada planirao pokloniti ITU preporuka u svakom slučaju, tako da vladajuća ima vrlo malo praktične važnosti - samo znam da pravi 4G brzine su još nekoliko godina off.

[Hvala, Nate]

ITU kapitulira, priznaje da izraz '4 G 'mogao primijeniti na LTE, WiMAX, i' razvio 3G tehnologija prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 pro 2010 17:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Slashdot | izvor ITU | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar