subota, 18. prosinca 2010.

ViewSonic G tablet izvukao iz Staples trgovina, 'proizvodnju defekt' kriv

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/18/viewsonic-g-tablet-pulled-from-staples-stores-manufacturing-de/:
Oh boy, nismo bili sramežljivi o našoj ljubavi prema NVIDIA Tegra 2 , ali tablete koje su se opredijelile da ga koristiti do sada održavanju sastanka isti bijedan kraj: prekid od trgovine kat raspoloživost. Prvo Toshiba Folio 100 malo britanskog prašinu jer hrpa kontrola kvalitete pitanja , a sada Viewsonic je G tablet je uzimajući njegov marširanje naloga iz Staples, sa samo "proizvodnja defekt", navodi kao uzrok. Ako nismo kao karitativne duše, možda ćemo predložiti defekt je jednostavno da je to tableta nije bio jako dobar, ali netko ipak odlučio na to proizvodnja. Nemojmo biti hasty, ipak - to je dobra ideja da se vidi što Office depo radi sa svojim inventarom prije pisanja potpuno G tablet off.

[Hvala, Rob]

Nastaviti čitanje Viewsonic G tablet izvukao iz Staples trgovina, 'proizvodnju defekt' kriv

ViewSonic G tablet izvukao iz Staples trgovina, 'proizvodnju defekt' kriv prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 pro 2010 13:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar