subota, 18. prosinca 2010.

DIA Parrot digitalni foto okvir za nodesign nije digitalni okvir za fotografije

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/18/dia-parrot-digital-photo-frame-by-nodesign-is-not-a-digital-phot/:
Kako se digitalni foto okvir bez kadriranje? To je um-savijanje pitanje smatraju Papiga i nodesign agencija, a "tajanstveni objekt" poznat kao DIA Parrot je njihov odgovor. Samo što je to? Mi ćemo pustiti Parrot objasniti.
Ono što je začuđujuće je njegov 10x4-inčni zaslon visoke razlučivosti. Demontirati, dekonstruirati, iskopčan iz okvira kao da nije bilo ničega iza, ovaj zaslon je transparentnost, je svjetlo. Sliku, svoju sliku, pojavljuje se kroz ovo "light box" u potpuno novu estetsku dimenziju ...

"Foto okvir je dizajnirao Jean-Louis Frechin je vrlo tajanstvena", nastavlja Henri Seydoux. "Jean-Louis je bio pametan ili 'ludo' dovoljno da se demontirati LCD zaslon smo naviknuti, i rezultat je prilično jednostavno čaroban. Mi ne vidim gdje fotografiju dolazi iz ... To je jednostavno tu, na ovom transparentan i pola rastavljeni ekranu ... To je opsjenarstvo! "
Potražite ga vam postaviti natrag $ 500, kada ga pokreće u veljači. Vi ne očekuju potpuno nove estetske dimenzije dolaze jeftini, zar ne?

Nastaviti čitanje DIA Papiga digitalni foto okvir za nodesign nije digitalni okvir za fotografije

DIA Parrot digitalni foto okvir za nodesign nije digitalni okvir za fotografije prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 pro 2010 10:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Papiga | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar