subota, 18. prosinca 2010.

iTwin USB filesharing rješenje sada kupac u Americi

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/18/itwin-usb-filesharing-solution-now-shipping-in-america/:
Nadam se da nije stavio svoj život na pauzu čeka iTwin da brod u SAD u, jer to je samo više od godinu dana da to učinite. Tvrtka je self-imenovan uređaja konačno je na popisu za prodaju u Americi ovaj tjedan, sa samo 50 limitirano izdanje gradi mogućnosti na glavi prije Božića. Ako je Vaš memorija je izblijedjelo nešto više od posljednjih 14 mjeseci, ovaj twin-stick rješenje je značilo da prođe datoteka između dva USB-omogućen sprava, ali za razliku od Infinitec je ium , to nije stvaranje bilo koji bold obećanja vezanih za medije streaming. Koncept je jednostavan, jednostavno uključite jedan od blizanaca u računalo, a drugi u vaš prijatelj računalo. Ona se oslanja na 256-bitna AES enkripcija da zadrži stvari sigurno, i ako je to dovoljno dobar za vas, izvor link je gdje trebate biti. Ovi prvi mali setove su prodaja za $ 99 (plus 10 $ shipping), uz izbor gunmetal sive i limeta zeleni vas čeka, a ako propustite vaš metak sada, opće dostupnosti pogodit će početkom sljedećeg mjeseca.

Nastaviti čitanje iTwin USB filesharing rješenje sada kupac u Americi

iTwin USB filesharing rješenje sada kupac u Americi prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 pro 2010 00:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor iTwin | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar