subota, 18. prosinca 2010.

ExoPC sada se za pre-order na Microsoft Store, utovar sljedeći tjedan

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/18/exopc-now-up-for-pre-order-at-microsoft-store-shipping-next-wee/:
Čekali na red ExoPC ovdje u SAD-u? Pa, danas je tvoj dan - ExoPC upravo je objavila da je teamed up s Microsoft 'vrlo vlastiti dućan da bi vam 11,6-inčni Windows 7 tableta. Postoji samo jedan konfiguracija u ovom trenutku, ali $ 699 kupi ti prilično tanki 0,5-inčni škriljevac s 64GB flash pohrane, Intel Atom N450 procesor, 2GB RAM, Windows 7 Home Premium sa ExoPC jedinstvene UI sloj, i front-suočava 1,3 megapikselni fotoaparat. Kao što je za to UI, ExoPC samo nam je rekao da veliki update trebao biti u sljedećih tjedan dana i da će to izmijeniti niz pitanja imali smo s našim početkom pregled jedinica . Škriljevca je trenutno gore za pre-order na web stranici Microsoft Store, ali mi smo rekli da će se početi isporučivati se početkom sljedećeg tjedna. A ako ste na čekanju za to provjeriti u lice prije nego čupanje plastike, čujemo oni bi trebali biti dolaze u svim prodajnim mjestima sustava Microsoft uskoro - očito, San Diego i Scottsdaleu već su ih na lageru. Hej, izgleda kao g. Ballmer je bio u pravu, mi ćemo imati Win 7 tableta ovo "presudan blagdana . "

ExoPC sada se za pre-order na Microsoft Store, kupac sljedeći tjedan prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 pro 2010 14:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Microsoft Store | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar