subota, 18. prosinca 2010.

Misija Motors otkriva Misija R električni utrka superbike, prikrije cijena

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/18/mission-motors-reveals-mission-r-electric-racing-superbike-conc/:
Nije impresioniran Misija jedan ? Mi bih zamaram se pitati kad je zadnji pregled je bio mentalno zdravlje, ali u ovom trenutku, to vjerojatno ni ne stvar. Ako postoji unca toplu krv ostaje u vašem tijelu, šanse su da ćete se barem djelomično invigorated po Misija Motors 'najnoviji ciklus, Misija R. hvaljen kao odijelo najnovijim električni utrka superbike, ovaj dio autoceste neba omot 14,4 kWh i 141 konjskih snaga u paket manji od moderne 600cc sportbike, a za gearheads u pohađanje, vi ćete biti drago da zna da tekućina hlađen 3-fazni AC indukcijski motor dočarava 115 ft-lbs okretni moment na radilici od 0 - 6400 o / min. Tim Prentice od Motonium je odgovoran za podvozja, i cijeli bicikl se očekuje da bi njegov debi početkom iduće godine u seriji TTXGP utrke. Što se tiče potrošačkih cijena i datum brod? Držite sanjanje. Na obje fronte.

Nastaviti čitanje Misija Motors otkriva Misija R električni utrka superbike, prikrije cijena

Misija Motors otkriva Misija R električni utrka superbike, prikrije cijena prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 pro 2010 06:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Autoblog | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar