nedjelja, 23. listopada 2011.

Brand Tablica koncept revolutionizes brze hrane, NFC još uvijek ne učinit će to dobro za vas (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/22/brand-table-concept-revolutionizes-fast-food-nfc-still-wont-ma/:
Jersey djevojčice i dječaci sada mogu taknite i platiti svoj ​​put okolo, ali za Garden State je bezbroj centrima, cash'll još uvijek učiniti. Ne tako za Ozzies Down Under koji uskoro možda nikada ne morate napustiti udobnost hrane suda stolice - ako su pakiranje Nexus S , koji je. Dizajniran kao koncept Sveučilišta u Sydneyu start-up SDigital, posebno željeznica, kao što su "brand naljepnice" zalijepljena na restoran "brand tablice" bi relej fast-food izbornika na mobilne telefone putem NFC . Gladan, gladni ljudi onda bi njihov izbor, kako bi se i dobiti obavijest kada vibrirajuće hrane spreman. To je beskontaktna plaćanja rješenje ne za razliku od QkR platforma MasterCard demoed za nas prošlog mjeseca. S obzirom na naše sve veće puzati prema pust odrasla osoba dijete oblik faktor naš potencijal Wall-E budućnosti, mi bismo to reći tech je desno oko kutu javnog objavljivanja. Voditelj na prošlost pauzu za video demo tukkis-numbing, Foodcourtia tech.

Nastaviti čitanje Marka Tablica koncept revolutionizes brze hrane, NFC još uvijek ne učinit će to dobro za vas (video)

Brand Tablica koncept revolutionizes brze hrane, NFC još uvijek ne učinit će to dobro za vas (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 22 listopad 2011 13:50:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TechCrunch | izvor SDigital | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar