nedjelja, 23. listopada 2011.

Achtung: njemački satelit pada dolje večeras neće zemljišta u Njemačkoj

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/22/achtung-german-satellite-to-crash-down-tonight-wont-land-in-g/:
Achtung: njemački satelit pada dolje večeras neće zemljišta u Njemačkoj
Kao da nije bilo dovoljno teško održavanje svoje kuće siguran od duga kolektori ovih dana, sada imate nešto drugo brinuti o: pada njemačkog satelit nazvan ROSAT. Njemački Aerospace centra procjenjuje da komadeška stavljena izvan pogona, extra-orbitalni metala ući će u atmosferu negdje između 19:30 ET večeras i 01:30 ET sutra. To je nepoznato je li bilo što će preživjeti ponovni ulazak, ali 1,7 tona teleskop ogledalo na brodu jako dobro može, udaranje površine na hasty 17.398 MPH. Agencija ne zna gdje će pasti, ali je uvjerljivo reći da neće pogoditi Europu - njemački znanstvenici u osnovi govori ostatak svijeta provesti cijelu noć brinući, dok su doze daleko, mirno. Barem ona neće biti uzimajući bilo koji od svoje braće orbitalne s njom ...

Achtung: njemački satelit pada dolje večeras neće zemljišta u Njemačkoj prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 22 listopad 2011 18:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Space.com | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar