nedjelja, 23. listopada 2011.

T-Mobile Andrew Sherrard: "iPhone nije jedina opcija"

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/22/t-mobiles-andrew-sherrard-the-iphone-is-not-the-only-option/:

Sjetite se kad T-Mobile CMO Cole Brodman poprskan kantu hladne vode na našu žestoku iPhone 4S snove ? Da, dobro prijevoznika natrag na pojasniti svoj upadljiv nedostatak slušalica u lineup, a čini se izbor nije bio tvrtka napraviti. U priopćenju objavljenom danas, SVP za marketing Andrije Sherrard izrazio operatera želju da igraju domaćin Appleov najnoviji uređaj , ali tvrdi Cupertinu je propust AWS-friendly radio pravi krivac. Da bi taj telefon pokrenuti kompetentno na T-Mo-a 4G mreža, te 1700MHz bendova bi trebalo servisirati. U mjesto, exec bodova na druge više sposoban telefone trenutno na ponudi - naime, oni nose Android - a koji se odnose na 4S "očito mrežne probleme. Borba riječi ili samo slučaj sads? Slijedite prošlosti pauzu za puni citat ravno iz magenta usta.

Nastaviti čitanje T-Mobilea Andrew Sherrard: "iPhone nije jedina opcija"

T-Mobile Andrew Sherrard: "iPhone nije jedina opcija" prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 22 listopad 2011 11:45:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar