nedjelja, 16. listopada 2011.

Siri gubi na međunarodnoj razini, obećava da će bolje iduće godine

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/15/siri-gets-lost-internationally-promises-to-do-better-next-year/:
Siri gubi na međunarodnoj razini, obećava da će bolje iduće godine
IPhone 4S " Siri integracije mogu biti potencijalni mjenjač igra, ali ona nije baš svjetski putnik neki od nas bi željeli da bude. U stvari, čini se kao ona je izgubila izvan SAD-granica kao i bilo koji turistički nespremne. Tražite pub u Londonu? Bolje naći tradicionalni karti. Trebate znati koje je doba dana u Kanadi? Siri priznaje da nema pojma, ići kupiti sat . Poslovni pretraživanje (putem Yelp ), upute, promet podataka, i Wolfram Alpha pretraživati ​​sve se čini da nam se samo mogućnosti za sada. Automatizirani pomoćnik međunarodnih nedostaci nisu preveliki za iznenađenje, ali - Appleov vlastiti Siri stranici izlasci usluga kao beta, uz napomenu da neke značajke može se razlikovati od područja. Zaglavi sa sub-par međunarodnu potporu? Sjedi čvrsto, to dolazi: Apple Siri FAQ navodi da dodatni podrška za više jezika (uključujući japanski, kineski, korejski, talijanski i španjolski), karte i lokalno pretraživanje sadržaja su postavljeni da ide International u 2012.

Siri gubi na međunarodnoj razini, obećava da će bolje iduće godine prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 15 listopad 2011 20:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TUAW | izvor Jabuka , MacStories | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar