nedjelja, 16. listopada 2011.

Tjedan u Apple: iOS 5 objavljen, iCloud prijelaz počinje

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/CUWQ1jRkhBg/week-in-apple-ios-5-released-icloud-transition-begins.ars:

IPhone 4S je upravo bio oslobođen i sada je u našem malom crvljiv ruke. Budite spremni za naš pregled sljedeći tjedan! U međuvremenu, međutim, pročitati na našim vrhu Apple novosti iz prošlog tjedna. Pisali smo opsežnog pregleda iOS 5 i nove značajke, objašnjeno što dobiti, a izgubiti prebacuje iz MobileMe do iCloud, gdje Siri ide u budućnosti, pogledao iznutricama za iPhone 4S, i još mnogo toga.

iOS 5 Recenzirao: Obavijesti, iMessages i iCloud, oh my! : dugo očekivani javnog objavljivanja IOS 5 za iPhone, iPad i iPod touch pušten. Zahvaljujući boljim obavijesti, novi način da se izbjegne tkanina i novi fokus na oblak sinkronizacije, to je jedan od najboljih iOS ažuriranja još.

Ono što stječu i gube po Prelaženje iz MobileMe do iCloud : Postojeći korisnici MobileMe prebaciti na iCloud bilo koje vrijeme između sada i lipnja 2012, ali neke značajke idu dalje, tako da ćete želite vagati pro i kontra prije donošenja prekidač.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar