utorak, 21. lipnja 2011.

AT & T za ponuditi $ 50 neograničeno prepaid plan, spremni 'GoPhone' 26. lipnja

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/21/atandt-to-offer-50-unlimited-prepaid-plan-ready-to-gophone-jun/:
Pojačajte i Verizon ne bi trebali imati sve zabave, zar ne? Najnoviji Kid učiniti đule u low-cost prepaid bazen nosi plavo-narančasta kupaći kostim, kao AT & T će biti spreman za pokretanje 50 dolara neograničen GoPhone planova 26. lipnja. Novi prepaid izbor baca 10 dolara od svoje prethodne neograničene razgovarati i tekst nudi, dok je bacanje u Web Access za brzo Poruke telefone. Kako bi se u potpunosti konkurentni na pay-as-you-go područja, navedenih plan će omogućiti iste tkanina povlastice preko naše granice, vi ćete biti u mogućnosti SMS-a ili IM vaših prijatelja u Meksiku, Kanadi, i 100 drugih zemalja . Nesretni (iako iznenađuje) dio je da tarifni smartphone put će se u dodatnu mjesečnu cijenu, u rasponu od $ 5 do $ 25 godina. Iako se čini Big Blue je malo zakasnio za stranku, bežični div nikad nije kasno - to stigne točno kada to znači. Cijeli press release nakon pauze.

Nastaviti čitanje AT & T za ponuditi $ 50 neograničeno prepaid plan, spremni 'GoPhone' 26. lipnja

AT & T za ponuditi $ 50 neograničeno prepaid plan, spremni 'GoPhone' 26. lipnja prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 21. lipnja 2011 13:52:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor AT & T | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar