utorak, 21. lipnja 2011.

Seesmic Twitter app kapi BlackBerry podršku, RIM je namrštiti sags još niže

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/21/seesmic-twitter-app-drops-blackberry-support-rims-frown-sags-e/:

Third-party aplikacija iskustvo je uvijek izgledalo kao zakašnjela misao za RIM . Loš izbor i pol pečena instalacijskom procesu, samo su neka od pitanja mori BlackBerry vlasnike i programeri, ali nema udarac jači u app svijetu nego kada dev kapi podršku za platformu, nakon dodjeljujemo sredstva potrebna kako bi proizvod tržišta na prvom mjestu. To je upravo ono što Seesmic je učinio sa svojim popularnim društvenim medijima app - na snazi ​​30. lipnja, tvrtka će pad podršku za BlackBerry, "kako bi se usredotočiti napore na razvoj (njegove) najpopularniji mobilne platforme." To ide tako daleko da sugeriše da korisnici "isprobati Seesmic za Android , iOS i Windows 7 Telefon ", koji bi, naravno, značiti zamjenu da BlackBerry s drugim, više app-friendly uređaj. Ovaj potez ne nužno upućuju na to da drugi devs će slijediti odijelo, ali ako skakanje brod ne postane trend, to bi mogao staviti prigušivač na značajan RIM buduće zarade , reći najmanje.

Seesmic Twitter app kapi BlackBerry podršku, RIM je namrštiti sags još niže prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 21. lipanj 2011 00:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink GigaOM | izvor Seesmic | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar