utorak, 21. lipnja 2011.

Android 3,2 dostave ovog ljeta za 7-inčni tablets, Huawei je MediaPad dobiva rukovati

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/21/android-3-2-shipping-this-summer-for-7-inch-tablets-huaweis-me/:
Znali smo da Android 3,2 je malo više od tailor-made izdanje Android 3.1 za 7-inčni Ploče, ali čak i nakon razgovora s Huawei, nismo točno sigurni kad će biti valjanje se da stvari osim vlastite MediaPad . Naše druženje tamo kod Ovo je moj sljedeći uspio potvrditi da će biti slijetanje već ovog ljeta, kao i za bolje ili lošije, to će biti zadnji veliki release Android prije Sladoled Sendvič udarca malo uređaja u Q4. Štoviše, to je bruited da v3.2 će donijeti podršku za Qualcomm CPU kao i Nvidia Tegra 2 čipset, što bi moglo dovesti do HTC Flyer dobiva nadogradnju vlastite. Što više struje planove, čini se kao da Motorola Xoom - škriljevca koji je tek nedavno ažurirane na 3,1 - će vidjeti još jedan bod povećanje u nadolazećim tjednima, što bi trebalo dati nam solidnu pokazatelj onoga što možete očekivati ​​software-mudar s MediaPad kapi nekoliko mjeseci kasnije. Govoreći o kojoj, kako CNET i MIC Gadget su na ruku u Singapuru za pogledati show-kat model koji je vrlo tablet, a možete blagdan oči na slikovnog dokaza dolje u izvoru linkove ispod.

Android 3,2 dostave ovog ljeta za 7-inčni tablets, Huawei je MediaPad dobiva rješava prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 21. lipanj 2011 01:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor CNET , MIC gadget , Ovo je moj sljedeći | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar