utorak, 21. lipnja 2011.

Nexus S sjeckan i praćka na klanje mjerila, stvarnost biti proklet

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/21/nexus-s-hacked-and-tweaked-to-slaughter-benchmarks-reality-be-d/:
Nexus S Benchmark
To je uvijek dobra ideja da se mjerila sa rezervom - njihova sintetičkih testova uvijek ne podudaraju se sa stvarnim performansama. No, ne bismo li krivi ako vaš ih potpuno otpisao nakon špijuniranje tih rezultata iz android zajednice član foruma Simms22. Simms uzeo Nexus S, blagoslovio s malo cijanogen Mod 7 Pixie prašine, to overclockana na 1.544GHz, i napravio nekoliko drugih tweaks za dobru mjeru. Rezultate? Apsolutno nevjerojatnom ocjenom 10.082 u Smartbench2011. Kako staviti da u perspektivi, 1.2GHz dual-core Exynos napajanje Galaxy S II udario samo 3.053 - i zapamtite, Nexus S je rad s jedne jezgre hendikep. Kreator Smartbech je priznao da su greške biti razrađen (nije besting Xoom za 400 posto to dati?), Ali nismo sasvim spremni odbaciti igra brojeva u potpunosti - što onda izgovor bi smo za objavljivanje bogat količine bar grafikona?

Nexus S sjeckan i praćka na klanje mjerila, stvarnost biti proklet prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 21. lipanj 2011 16:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Android zajednica | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar