utorak, 21. lipnja 2011.

Nokia N950 developer meego slušalica dobiva službeni: 4-inčni zaslon, QWERTY tipkovnica, ista djetinje snove

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/21/nokias-n950-developer-meego-handset-gets-official-4-inch-displ/:
Ako nije bilo za knjigu vrijedi potvrde tekst iz Nokia, mi bismo zakleti N950 je samo koliko jednorog danas, kao da je bio svaki dan prije . Čak i sada, developer verziju nedavno objavila N9 dolazi nam bez slike, samo slabije nekoliko hardverskih specifikacija za komad zajedno nešto od slike u našim umovima. Srećom, samo spominjanje "QWERTY tipkovnicom" vodi nas da vjerujemo da će izgledati strašno puno poput curenja smo istraživali još u kolovozu 2010 . Nepotrebno je reći, ovo meego-based uređaj ne će ikada biti široko dostupan, ali one koji su zainteresirani za razbijanje koda može gledati prema naprijed 4-inčni TFT LCD zaslon (u odnosu na N9 je daleko superiorniji 3,9-inčni AMOLED), identičan 854 x 480 razlučivost zaslona, ​​"drugačiji" 8 megapiksela kamera fizički, drugo mjesto za navedenu kameru, Bluetooth 2.1 + EDR i malo manje osjetljiv magnetometar. To je također lišen NFC modula, a 1320mAh baterije padne malo manje od 1450mAh stanica uvučen sa stvarno sladak N9 . Mama je riječ o cijeni i dostupnosti, ali Nokia nije neodlučan da nas podsjeti da N950 jedinice koje ne brod će biti "beta kvalitete i dolaze bez ikakvih jamstava ili potpora bilo." Ne čak i ispred - još uvijek kupujete jedan.

[Hvala, Marko i Alan]

Nokia N950 developer meego slušalica dobiva službeni: 4-inčni zaslon, QWERTY tipkovnica, ista djetinje snove prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 21. lipanj 2011 01:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink My Nokia Blog , Nokia blog | izvor Nokia | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar