ponedjeljak, 6. lipnja 2011.

Inhabitat tjedan u Green: hibridni vodik lebdjelice, amfibijska sladoled, i transparentan solarne touchscreen prijenosnik naših snova

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/05/inhabitats-week-in-green-hybrid-hydrogen-hovercraft-amphibiou/:
Svaki tjedan našim prijateljima u Inhabitat rekapitulacija tjedan najzanimljivijih zbivanja zelene i čiste tehnologije vijest za nas - to je Tjedan u Zelena.


Solarna energija punjenjem našu mrežu i gadgeta ovaj tjedan kao Inhabitat showcased vrući solarni laptop postaviti u roku od transparentne slučaju da dopušta suncu da se sjaji ravno kroz njega. Također smo vidjeli ekipa japanskih inženjera 'pucati za mjesec i sa planovima za lunarnog fotonaponski biljka , a povratak na Zemlju Seoulu službeno lansirao prvi svjetski solarni plutajući otok . Znanstvenici se također koristi sunčevu svjetlost za stvaranje savršenu šalicu Joe s Helios 4 solarne kava žara, a sada je vrijeme konačno je grijanje gore mi nije mogao pomoći, ali dijele ovaj seksi bikiniju solarni - koja je upravo hit na tržištu!

U međuvremenu, zelena prijevoz isploviti ovaj tjedan kao Volkswagen predstavio hibridni vodik-električni lebdjelice i prvi svjetski vodozemni sladoled kamion baci sidro u Thames. U međuvremenu, novi mini električni Humvee je uočena samo nekoliko ulica dalje u Londonu, studenti na University of Adelaide otkrio luda električni di kotača automobila , a skupina znanstvenika otkrio planove za žetvu Helij-3 od Urana pomoći tjerati međuzvjezdane putovanja. Enerkam također su veliki korak prema transformaciji komunalnog otpada u gorivo za osiguravanje 60 milijuna dolara investicija , a mi vam uzeo za vožnju na 14 od svjetskih većina nevjerojatna pothodnicima .

Posljednje, ali ne i najmanje važno, ovaj tjedan smo službeno predstavio 40 finalista zapanjujući u našem svijetle ideje Projektiranje rasvjete za zaštitu tržišnog natjecanja - iz geometrijske sjajan luster od izrezati i presavijeni Tetra Paks da žive LED svjetlo da dubl kao terariju i briljantan svjetiljka izrađena od slomljena miješalica . Također smo bili šokirani čuti Svjetske zdravstvene organizacije izjaviti da mobiteli mogu izazvati rak , pa smo zaokružiti 5 načina da se zaštitite od zračenja mobilnih telefona. Konačno, predstavio je

Nema komentara:

Objavi komentar