ponedjeljak, 6. lipnja 2011.

McDonald's interaktivne pong panoa donosi velikom platnu ushićenje, sutra je ručak

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/05/mcdonalds-interactive-pong-billboard-brings-big-screen-elation/:
Ti bi mogao uživati ​​u tome Big Mac u miru i tišini arterija-clogging vaše lokalne McDonald's, ili ste samo mogli uhvatiti sljedeći let za Stockholm, gdje Ronald očito služi mu obroci sa strane interaktivnih, vanjski igre . To je sve dio nešto što se zove Pick n 'Play - novi (i prilično genijalna) oglasne kampanje koja poziva pješaka igrati igru ​​Pong na div Mickey D's panoa, koristeći samo svoje pametne telefone. Sve što trebate učiniti je stajati ispred zaslona, ​​prijavite se na Pick n 'Play's site od ručnih, i čekati svoj telefon kako bi provjerili svoje lokacije. Od tamo, morat ćete manipulirati ekranu veslo pomoću uređaja zaslonom osjetljivim na dodir, dok se radi borbe s igra koja dobiva sve teže. Zadnji trideset sekundi, ipak, i da ćete dobiti besplatno, lipida-drenched tretirati po Vašem izboru, ljubaznošću Zlatna luka. Najbolje od svega, nećete ni morati skinuti aplikaciju kako bi dobili svoj pong na - stavljajući vam jedan korak bliže da koronarna ste oduvijek željeli. Kas prošlosti break da se vidi za sebe.

Nastaviti čitanje McDonald's interaktivne pong panoa donosi velikom platnu ushićenje, sutra je ručak

McDonald's interaktivne pong panoa donosi velikom platnu ushićenje, sutra ručak prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 5. lipnja 2011 23:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Next Web | izvor Pick n 'Play | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar