ponedjeljak, 6. lipnja 2011.

Sony datoteke za 'PS Vita "zaštitni znak u Europi, namjerava učiniti nešto Next Generation s njom

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/06/sony-files-for-ps-vita-trademark-in-europe-intends-to-do-some/:
Riječi: " PS Vita "i" PlayStation Vita ", samo su napravili svoj ​​put kroz EU zaštitni znakovi i dizajni ured za, ljubaznošću niz novih aplikacija od nitko drugi nego Sony Computer Entertainment. Ime PS Vita pokazala se u nekim izvornog koda na službenim stranicama Sony krajem prošlog tjedna, iako je još uvijek nije sigurno da to će biti službeno marke za tvrtke Next Generation Portable . "Vita" znači "život" na talijanskom, tako doslovan prijevod bi bio PlayStation život. Za sada, svi znamo da je NGP će biti velik i zadužen na E3, a najbolji način da saznate kako se ovaj Vita nazivom odnosi prema njoj će biti napjev u našim Sony glavni liveblog kasnije danas, koji se mogu naći prava nad ovdje .

Sony datoteke za 'PS Vita "zaštitni znak u Europi, namjerava učiniti nešto Next Generation s njom prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 6. lipanj 2011 03:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Joystiq , NeoGAF | izvor EU zaštitni znakovi i dizajni ured za | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar