ponedjeljak, 6. lipnja 2011.

Nyko liječi Kinect je dalekovidnosti, donosi obilan životni vijek baterije i alarm sposobnost 3DS

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/06/nyko-cures-kinects-farsightedness-brings-bountiful-battery-lif/:
E3 2011 je na nama, a vi znate što to znači, heaping pomaže novih gaming opreme iz Nyko . Zoom za Kinect je skup clip-on naočale koje vam omogućuje da dobijete 40 posto bliže senzor bar bez gubitka funkcija - tako skup apartman studio možete dobiti na na gaming poludjeti gesta. Nyko's Play Sat je punjenje dock za Nintendo's 3DS koji dubl kao budilica, jer ste uvijek željeli da se vaše 3DS u budilicu. Nintendo je novi ručni mogao definitivno koristiti neke dulji vijek trajanja baterije, međutim, tako da tvrtka također je kotrljanje vanjska strana tri nova proširena baterije za 3DS. Tu je šok 'n' Rock koja donosi triput sok ", dodao je vibracija povratne informacije", i četiri zvučnika s vašim osobnim gaming party, dok Power Grip je ergonomski vanjske baterije koje također trojke 3DS "baterije. Konačno, igra potaknuti baterija jednostavno sjedne na za dodatni sat ili dva igranja. Cijene i dostupnost ostaje neizrečeno, ali tu je oku bombon u galeriji ispod i PR-a nakon pauze.

Nastaviti čitanje Nyko liječi Kinect je dalekovidnosti, donosi obilan životni vijek baterije i alarm sposobnost 3DS

Nyko liječi Kinect je dalekovidnosti, donosi obilan životni vijek baterije i alarm sposobnost 3DS prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 6. lipanj 2011 17:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar