ponedjeljak, 6. lipnja 2011.

ComScore: Android raste veće nego ikad među američkim pretplatnika, Apple omalovažava RIM

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/06/comscore-android-grows-larger-than-ever-among-us-subscribers-a/:
Najnovija ComScore rezultati iz posljednjeg kvartala u, i SAD-u mobilni uređaj ratovi su hotter nego ikada prije kao 13% više ljudi izvijestilo je da posjeduju smartphone. Google osvojio većinu korisnika teritorija s android penjanje nešto više od pet posto (sada ukupno 36,4%), a još uvijek tvrdi prvi za mobilne softverske platforme. Appleov IOS razarač zauzeo je drugo mjesto (na 26%), djelomično zbog RIM-SS BlackBerry OS potonuo oko pet posto (sada 25,7%) na zahtjev treći, dok su Microsoft i HP / Palm zaokružila hrpa bori za ostanak u borbi s još nižim jednoznamenkaste rezultate. U OEM regiji Samsung tvrdi prvi opet (iako nešto pada na 24,5%), s LG i Motorola slijetanja u drugoj i trećoj odnosno, svaki čuvanje svoje mjesto iz prethodnog kvartala. U posljednja dva utora, Apple je opet nadmašio RIM čiji uređaji jedva pao pola posto, ali dovoljno da neka blagi rast iDevices dokopati se četvrti. Izvor link ispod je čeka da bude kliknuti, ako želite punoj borbenoj statistiku.

ComScore: Android raste veće nego ikad među američkim pretplatnika, Apple omalovažava RIM prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 6. lipanj 2011 04:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PhoneArena | izvor ComScore | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar