subota, 30. travnja 2011.

Tjedan u Apple: bijeli iPhone čini slijetanje, Apple adrese lokacija za praćenje

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/GrSHVwNufe8/week-in-apple-white-iphone-makes-a-landing-apple-addresses-location-tracking.ars:

Što rollercoaster tjedan u Apple vijest je: Apple konačno se osvrnuo i na iPhone Locationgate, bijeli iPhone 4 napravio svoj javni debi, Amazon odgovorio na Appleov zaštitni znak odijelo, Samsung je tužio Apple u Europi i Aziji, a neki Foxconn radnici su pod istragom za curi ipad 2 dizajna. Ako niste bili u mogućnosti držati tabulatori na Apple sapunice u tjednu, pročitajte na za naše vijesti:

Apple iPhone komentari na lokaciji oluja, software update uskoro : Apple je napokon slomljen svoje šutnje o iPhone mjesto kontroverze koji su izbili prošlog tjedna. Tvrtka posted 10-pitanja Često postavljana pitanja o situaciji, a kaže da će objaviti uskoro softvera koji će pomoći u rješavanju nekih privatnost zabrinutost.

Amazon Apple odgovara: "App Store" je generički, bacanje odijelo : Amazon koristi citat iz Steve Jobs u pokušaju da dokaže da je čak i top menadžment čini se da Apple koristi pojam "App Store" u generički način.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar