subota, 30. travnja 2011.

BlackBerry Bold Touch daje kratak nastup na RIM-stranici

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/29/blackberry-bold-touch-makes-brief-appearance-on-rims-website/:
Kao što svibanj imati bio u mogućnosti to razlikovati od mnoštva propuštanja koje su se pojavile u proteklih nekoliko mjeseci, RIM očito je dobivanje postavljen na debi nove touchscreen opremljen BlackBerry Bold na BlackBerry World sljedeći tjedan. Iako još uvijek nije u potpunosti dužnosnik, koji je sada bio sve, ali potvrđeno od strane RIM-sama, što ukratko istaknuta teaser slici gore na svojoj internetskoj stranici prije nego što ga vuče za nepoznatog razloga. Kao što možete vidjeti, RIM očito nije mogao pomoći sebi i obećao da će biti "hrabar korak naprijed", a čini se da telefon ne iznenađuje je pokrenut BlackBerry 7, koji je donedavno bio bolje poznat kao OS 6,1 . Naravno, to je jedva samo vijest smo očekivali da će čuti na BlackBerry World, a možete biti sigurni da ćemo biti tu da hrabri puns i donesite sve za vas.

[Hvala, Matt]

BlackBerry Bold Touch daje kratak nastup na RIM-ovim stranicama prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 29, 2011 18:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor CrackBerry | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar