nedjelja, 24. travnja 2011.

Lenovo ThinkPad X1 potvrdio, brže punjenje integrirane baterije detaljno

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/24/lenovo-thinkpad-x1-confirmed-faster-charging-integrated-battery/:
Jučerašnji spekulacija pretvorio u današnjem činjenica. Ultraslim Lenovo X1 je zasigurno pravi, uskoro, i samo tako se dogodi da se pakiranje neki fancy novi akumulator tehnologije kao dobro. Ovaj Intel dolazi ravno iz Lenova vlastitim poslužiteljima, gdje se vrlo informativan PDF (namijenjen reseller partnerima, ali dostupna svima), jela prljavštinu na predstojećim laptop. X1 je "komad" baterija neće biti user-zamjenjiva, ali ono što izgubiti u fleksibilnosti bit će sastavljen u obična performansi, kao što je Lenovo touting da će posljednja tri puta kao čeznuti kao normalne baterije te će puniti 2,5 puta brže od prethodnih ThinkPad stanice. To je zahvaljujući nekim fanciness pod nazivom RapidCharge da će zaživjeti X1 do 80 posto u roku od 30 minuta. Prikaz slajdova pokazati X1 desno uz Lenova, najnoviji modeli Edge, E420s i E220s , kao dio "nove generacije Thinkpads", te s obzirom da obje te su sada shipping, Ultraslim, ali još uvijek nenajavljeni, X1 ne može biti daleko iza. Na kraju, samo za neke intriga, mi smo također primijetili spomenuti "X Slate" u dokumentu - bilo koji ideja što bi to moglo izgledati?

[Hvala, Alexandr]

Nastaviti čitanje Lenovo X1 potvrdio, brže punjenje integrirane baterije detaljno

Lenovo ThinkPad X1 potvrdio, brže punjenje integrirane baterije detaljni prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 24. travanj 2011 13:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Lenovo [PDF] | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar