nedjelja, 24. travnja 2011.

Amsterdam narudžbe 125 javnih EV punjenja stanice, ubrzava smrt s unutarnjim izgaranjem

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/24/amsterdam-orders-125-public-ev-charging-stations-hastens-the-de/:
Amsterdam je poznat po afinitetu za dva kotača prijevoza , ali biciklizam-bjesomučan grad također je stvaranje ozbiljne predanosti EVS-a za one koji vole Nizozemski vožnje. Kao dio plana uvedena prije dvije godine kako bi se uklonili s unutarnjim izgaranjem iz njegove ulice po 2040, Nizozemskoj kapitala je u potrazi za dodavanje svojih postojećih 100 EV punjenja stanice. Gradsko vijeće je optužen nizozemski Essent elektroenergetska tvrtka s instalacijom dodatnih 125 javnih plug-in bodova ove godine, s mogućnošću dodavanja 625 više. Ove nove punjače svibanj olakšavaju sok svoj ​​električni automobil, ali s obzirom na trenutnu cijenu EVS, nismo sigurni koliko Amsterdama stanovnika će se trgovati u Kalkhoffs za Fiat 500s i Smart ForTwos . PR-a nakon pauze.

Nastaviti čitanje Amsterdam narudžbe 125 javnih EV punjenja stanice, ubrzava smrt s unutarnjim izgaranjem

Amsterdam narudžbe 125 javnih EV punjenja stanice, ubrzava smrt s unutarnjim izgaranjem prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 24. travanj 2011 06:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Autoblog Green | izvor RWE | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar