nedjelja, 24. travnja 2011.

Lenovo ThinkPad Tablet curi van s Saće, IPS zaslona, ​​dodatni stylus i tipkovnica folio?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/24/lenovo-thinkpad-slate-leaks-out-with-android-honeycomb-ips-disp/:
Zapamtite ultra-tanki Lenovo X1 mi detaljne samo nekoliko sati prije? Dokument koji zdjela tih tajni je također spomenuo "X Škriljevac," koji su nas čuditi ako Lenovo LePad konačno je udaranje države ... No, to je moj sljedeći Čini se da stumbled preko grander komad tehnologije nego da cesto kasni škriljevca. Prema vjerojatno procurila prezentaciju tvrtke, Lenovo planira puštanje android 3,0 tablete u srpnju ove godine s nizom div naočale - 10,1-inčni 1280 x 800 IPS kapacitivne multitouch ploča, procesor Tegra dva, do 64GB prostora za pohranu, ispred i stražnje kamere, pune veličine USB 2.0 priključak, mini-HDMI izlaz, pravi SD čitač kartica i do 8 sati krenula baterije u paketu oko 14mm debljine i težine 1,6 £.

Što je više, to navodno će imati dodatni dual-digitalizator s "true olovkom podršku" i neobavezno tipkovnica slučaju, vjerojatno aping ASUS nedavne Škriljevac i Transformator tableta unos mehanizme dopuštajući za jednu ili čak i kao opcije. Tu je i očito dosta softverske podrške za poslovno-sposoban, uključujući i IT integracije, kao i protiv krađe i daljinsko brisanje opcije, i sve to očito će početi u konkurentnim cijenama od $ 499 - pod pretpostavkom da ti dokumenti su legitimni i još uvijek važeći. Vidite, oni izgledaju malo preliminarni za škriljevca navodno uzorkovanje u samo nekoliko mjeseci, a tu su i proturječnosti tu i tamo, kao što su spomenuti od 1080p zaslon u jedan slajd, a neki vodeni žig od 2009 u drugima. Ipak, Lenovo, ako doista smo proizvodnju tableta i danas, mi smo naklonost svoje predložene naočale - ne pretpostavimo da možemo dobiti Tegra T25 čip, dok ste na to? Pronađite nekoliko dodatnih pruža i obilje slajdova na naš izvor link.

Lenovo ThinkPad Tablet curi van s Saće, IPS zaslona, ​​dodatni stylus i tipkovnica listova? prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 24. travanj 2011 17:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor To je moj sljedeći. | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar