nedjelja, 24. travnja 2011.

HTC Sensation nabavlja online nekretnina, pokreće stranici za prijavu

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/24/htc-sensation-procures-online-real-estate-launches-sign-up-page/:
G2X svibanj biti uzimajući sve pozornost kao i sadašnji borac za T-Mobile, HTC, ali je dužan i određuje kako bi bili sigurni da ne ostane tako za dugo. Znatiželjan duše mogu biti sretni da bi saznali da znak-up stranici je postavljen za HTC Sensation ažurirati navijača na vijesti i najave. To je dobar znak da nary dragocjeni trenutak vremena se izgubiti, nakon svega, imamo punih šest tjedana prije jako-glasine 8. lipnja lansirati , a tu je obilje mogućnosti za dvije tvrtke kako bi dobili riječ k'o ludi između sada i onda. Tko ih može kriviti za uzimanje prednost od jednog od ljeta najtoplijeg uređaje ? Zainteresirani ljudi treba glavu na izvor link ispod da biste se prijavili.

Varalica pod:

HTC Sensation nabavlja online nekretnina, pokreće stranici za prijavu prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 24. travanj 2011 10:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Android Zajednice | izvor HTC | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar