petak, 8. travnja 2011.

FCC mandata podataka u roamingu nakon 3-2 glasa, AT & T i Verizon nisu previše sretni zbog toga

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/07/fcc-mandates-data-roaming-after-3-2-vote-atandt-and-verizon-aren/:
Dobra vijest za male mobilne prijevoznicima, a loša vijest za one velike i danas - federalna komisija za komunikacije je odlučio mandat roaming podataka za 3-2 glasa. Jednostavno rečeno, glavni nositelji poput AT & T i Verizon će biti potrebna kako bi Vas provjerite svoje e-poštu i obavlja VoIP pozive preko njihove federalno licencom etera, čak i ako ste zaista plaćati regionalnog prijevoznika za vaše mobilne pokrivenost, umjesto - kao što ste je potrebno učiniti za glas i poruke od 2007 . Kao što možete zamisliti, Big Red i Ma Bell nisu baš za skakanje radost na vijesti, s obje prijeteći da će usporiti širenje u specijalizirane segmente tržišta, ako oni će biti prisiljeni podijeliti svoje infrastrukture. Pobjednički članovi FCC tvrde da to ne čine zajednički prijevoz, jer veliki dečki još uvijek dobiti pregovarati "komercijalno razumne" cijene. S obzirom da su dva drugačija povjerenici kažu da je, doista, zajednički prijevoz, ipak, i na taj način šire ovlasti za FCC, zamislimo nismo čuli posljednje o ovoj raspravi. Što se dogodilo da jednostavno "incenting "nositelji doći do sporazuma? Nađi izjave od većine svake zainteresirane stranke na linkove ispod.

FCC mandata podataka u roamingu nakon 3-2 glasa, AT & T i Verizon nisu previše sretni zbog toga prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 7. travanj 2011 18:28:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Bloomberg | izvor FCC (PDF, 1) , (2) , (3) , (4) , (5) , (6) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar