petak, 8. travnja 2011.

Intel licenciranje kno hardver za partnere s proizvodnjom knohow

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/08/intel-licensing-kno-hardware-for-partners-with-manufacturing-kn/:
Mjesec dana ili tako, mi je izvijestio da kno je u potrazi za izlaz iz hardvera poslovnih tableta, a namijenjeni su za prijelaz u sebi isključivo softver-centric rad. Pa, sada Bloomberg i All Things D nam govore da posao je razrađen kako bi ta želja stvarnost. 30 milijuna dolara ulaganja u krug na čelu s Intel Capital navodno je uređen, čije odredbe uključuju izdavanje Intel licencu za dizajne hardvera i nacrte izvornog dual-screen tableta . Chipzilla udio novih buy-u procjenjuje se na oko 20 milijuna dolara, iako je prije nego što počnete maštao o tome što tvrtka financijskih i R & D mišića može učiniti za platformu, trebali bismo primijetiti da on očito ne namjerava graditi bilo koji tableta od svojih vlastite. Cilj je samo dobiti kno kako i podijeliti ga sa svojim OEM partnerima (dok je neizbježno da vezivanjem gestu dobre volje da više čip naloga). Kao da se kno, to ću pokušati iskoristiti nove gotovine u svojim kontinuiranim nastojanjima da postane obrazovni softver platforma koristi od svojih mnogih partnerstva s akademskim ustanovama. Znanje je moć, nakon svega.

Intel licenciranje kno hardver za partnere s proizvodnim knohow prvobitno pojavio na Engadget na pet, 8. travanj 2011 04:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Bloomberg BusinessWeek , All Things D | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar