petak, 8. travnja 2011.

Pandora Mobile App utvrđeno da je slanje datum rođenja, spol i podatke o lokaciji oglasa poslužitelji

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/07/pandora-mobile-app-found-to-be-sending-birth-date-gender-and-lo/:
Mi još uvijek nismo čuli puno više o tome Federalni Grand žirija istragu u Pandoru i druge mobilne aplikacije preko privatnost zabrinutost, ali neovisna sigurnosna tvrtka je sada otišao naprijed i uzeti stvari u svoje ruke. Prema analizi obavljaju ljudi na Veracode, Pandora se doista čini da se dijeljenje više informacija o vama onda to omogućuje na. Točnije, otkrili su da android app (oni još uvijek nisu stečen oko IOS verzije) "čini" da se šalju informacije o korisnicima 'datum rođenja, spol, Android ID i GPS lokacija za razne tvrtke za oglašavanje - bitova informacija da je tvrtka bilješke mogu kombinirati kako bi se utvrdilo tko je netko, što im je činiti za život, pa čak i oni koji suradnik s. Za njegov dio, Pandora je jednostavno odbijaju komentirati u ovom trenutku, a mi smo guessing da je vjerojatno da će promijeniti bilo prije s obzirom na navedene istrage. Hit up izvor link ispod za Veracode je kompletan nalaz.

Pandora Mobile App utvrđeno da je slanje datum rođenja, spol i podatke o lokaciji oglasa poslužitelji prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 7. travanj 2011 19:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Ars Technica | izvor Veracode | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar