petak, 8. travnja 2011.

Novation Twitch TouchStrip DJ kontroler čini scena u Musik Messe 2011 (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/08/novation-twitch-touchstrip-dj-controller-makes-the-scene-at-musi/:
Mi nismo profesionalni glazbenici do dugo pucao, ali kad smo to dobili priliku da se otrgnuti od neumornog bujica mobilnih telefona i tablete, ništa prilično pregleda na licu mjesta kao malo glazbe zahvalnost. Naravno, kada je učinjeno Engadget-stil to obično znači gadget neke vrste - i mi bi se laže ako mi nije rekao da Novation's newest nije oštriti naše apetite za neke nakon radnog vremena beatmatching. Twitch je u biti full-podoba DJ kontroler, ali umjesto neke vrste okruglih jog kotača (što recenzent trenutni uvijek je utvrđeno da se iznimno counter-intuitivni) tvrtka dodaje dodir strip, koji se može koristiti za sve, od pronalaženja pobijedila na zooming in i out valnog oblika prikaza (nakon gledanja video, to je teško vjerovati da smo bili bez beatmatching prikliještiti-to-zoom za ovaj dugo). Ovaj zločesti dečko također ima punu pohvalu kontrola za Serato, Traktor NI, i Ableton Live. Vi ste vjerojatno zanima kako to izvodi u stvarnom svijetu, ali ako ste u Frankfurt Musik Messe za, ti si idući u morati podmiriti za video nakon pauze.

Nastaviti čitanje Novation Twitch TouchStrip DJ kontroler čini scena u Musik Messe 2011 (video)

Novation Twitch TouchStrip DJ kontroler čini scena u Musik Messe 2011 (video) prvobitno pojavio na Engadget na pet, 8. travanj 2011 10:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Napravite digitalne glazbe | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar