petak, 8. travnja 2011.

Kondo je oprugom pauk robota jeza na jeftini (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/08/kondos-spring-loaded-spider-robot-creeps-on-the-cheap-video/:
Najnovije u dugu liniju u zastrašujuće (i povremeno sladak ) pseudo-paučina robota, Kondo je nadolazeće KMR-M6 radi više s manje. Zahvaljujući jedinstvenom proljeće podržava povezivanje nogu zgloba, ovaj hexapedal kukac daje Vam heebie-jeebies sa samo dva servos po nozi. Novi dizajn nogu smanjuje troškove graditi uz poboljšanje performansi i stabilnosti, te je razvijen za obrazovanje, istraživanje i hobi tržištima. Osnovni kit hitova Japanu sljedećeg mjeseca za oko 76.000 ¥ (oko $ 880) i dolazi s dvanaest servos, kontrolna ploča, 10.8V 800mAh NiMh baterija, softver i okvir sa dodatni prostor za dodavanje opcionalno, kamere, hvatači, ili drugim servo kontrolirani fantazija. Iako to nije tako simpatičan kao Kondo je kornjača-bot , promatranje ovaj Robo-bug cupkanje i ožujak (nakon pauze, ako se pitate) je daleko više strašan nego što je grozan. To je još jedan znak robota apokalipsa , siguran, ali su ti ozbiljno idući u pustiti da propast vaše petak, petak, petak, petak?

Nastaviti čitanje Kondo s oprugom robota jeza pauk na jeftini (video)

Kondo je oprugom pauk robota jeza na jeftini (video) prvobitno pojavio na Engadget na pet, 8. travanj 2011 14:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CrunchGear | izvor Roboti Dreams | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar