petak, 8. travnja 2011.

NASA-in Mars Rover Znatiželja zvijezde u svojim vrlo vlastiti photoshoot

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/08/nasas-curiosity-mars-rover-stars-in-its-very-own-photoshoot/:
NASA je već dao nam uvid u njegov Mars rover, ljubaznošću Ustream emitiranje nekoliko mjeseci nazad, ali je posada na at BoingBoing je uzeti jedan mali korak za čovječanstvo koje ide još dalje u dubinu s Znatiželja prije nego što ga pokreće u studenom. Jedan sretan fotograf je dobio dozvolu u Jet Propulsion Laboratory u Pasadeni, a plodove svoga zeca prilagođen rada izlog kutke NASA's najnovije i najveće. Mi smo uvijek vrsta bummed da rover neće biti opremljen sa zoom 3D kamera kako je prvobitno bilo planirano , ali mi imamo slutnja James Cameron je to uzimanje čak i teže. Budite sigurni da hit izvor vode za cijelu natucanje više kuteva, ako međugalaktički svemirskih letjelica su vaša stvar.

NASA-in Mars Rover Znatiželja zvijezde u svojim vrlo vlastiti photoshoot prvobitno pojavio na Engadget na pet, 8. travanj 2011 00:52:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CrunchGear | izvor BoingBoing | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar